Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

De collectie van Spinder Design

Het merk staat open voor veranderingen. Dus bij Spinder Design vind je altijd nieuwe interieur stukken met minimalistisch en multifunctioneel design. De staal- en houtmeesters bewerken rauwe grondstoffen tot solide meubels van eerlijke kwaliteit. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van duurzame grondstoffen die later opnieuw gebruikt kunnen worden. Het merk ontwerpt bijna al haar eigen meubelstukken, maar soms schakelen zij de hulp van anderen in. Ze werken samen met diverse ontwerpers die unieke ontwerpen creëren. Dit resulteert in een bijzondere en krachtige collectie. Het assortiment bestaat uit bijzet- en salontafels, kapstokken, klokken, schoenenkasten en -rekken, spiegels, sidetables, trolleys en wandrekken. Over het ontwerp van elk product wordt nagedacht zodat zij je praktische meubelen met slimme opbergoplossingen kunnen bieden. Een echte aanwinst voor smalle ruimtes, zoals de hal.

Blacksmith items van Spinder Design

Al meer dan 50 jaar sterk in staal. Hierdoor heeft het merk de focus kunnen leggen op slimme opbergoplossingen en eigentijdse designs waarin staal de belangrijkste hoofdcomponent is. Een bijzonder kenmerk van van het merk is de blacksmith afwerking dat verwerkt is in hun producten. Blacksmith is een blank staal met zwarte poedercoating en zichtbaar geslepen lasnaden. Dit versterkt de ambachtelijke en robuuste stijl. Ook is elk blacksmith product is hierdoor uniek. 

Servicegarantie van Lif24

Lif24 is officieel dealer van Spinder Design. Wanneer je bij lif24 besteld, profiteer je van gratis verzending in Nederland en België. Ook een bedenktermijn van 30 dagen zorgt ervoor dat je het product thuis kunt nog kunt bekijken, uitproberen en stijlen. Op die manier schaf je gegarandeerd een product aan dat past bij jouw interieur en woonwensen. Bestel je een product vóór 20.30 dat bij ons op voorraad is, dan heb je het de volgende dag meestal al in huis. Ook op zaterdag. Neem voor vragen over producten, levertijden of service contact op met onze klantenservice. We helpen graag. Dat is de service van lif24!