Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

Nordal

In 1991 ontstond er een echt familiebedrijf met ruim 30 medewerkers en retailers in het grootste deel van Europa en de VS. Met een gezamenlijke passie voor kleuren en vormen leiden drie broers en zussen het bedrijf Nordal, dat door hun vader werd opgericht. Met oog voor detail en vanuit praktisch oogpunt ontwerpt het team van designers producten die karakter toevoegen aan het interieur. Het assortiment van Nordal bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting en woonaccessoires. Met keuze uit ruim 300+ producten, vind je ongetwijfeld een product dat bij jou past.

“Je huis is je toevluchtsoord. We hopen je te inspireren om je huis met authenticiteit en persoonlijkheid in te richten. Zodat je je er thuis en op je gemak voelt". 

Scandinavisch met bijzondere designs en details

De collecties bestaan uit producten met een strakke Scandinavische stijl, maar ook items die een industriële uitstraling geven. Een voorbeeld hiervan zijn de Groovy kasten. Deze kasten collectie heeft een metalen frame met glazen frontjes en zijkanten. Het glaswerk heeft groeven waardoor je niet door het glas kunt kijken en een unieke look krijgt. De Groovy is verkrijgbaar in diverse varianten, namelijk als vitrinekast, dressoir of als wandrek (in 2 formaten). Met het model Groovy creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar is daarnaast een aanwinst voor de sfeer in een modern, industrieel interieur.

Ben je op zoek naar een specifiek product, maar heb je het niet in onze webshop kunnen vinden? Laat het ons direct weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Als officiële dealer van het merk hebben wij een directe lijn met onze leverancier en kunnen we zo voor je controleren of het product nog leverbaar of op voorraad is.