Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

it's about RoMi

Realistic Open Minded Individuals, de afkorting van RoMi bekend van een ruime keuze aan modern en eigentijds verlichting. Het merk is in 1993 ontstaan vanuit een passie voor (stads)licht. Dit is gecombineerd met liefde voor stedelijke zielen, de sfeer en hart van de stad. Onze eigen hoofdstad Amsterdam vormde daarom in eerste instantie de inspiratie voor de eerste collecties. In de loop van de jaren heeft dit zich verder ontwikkeld waarbij het design team inspiratie haalt uit steden en gebieden over de hele wereld. Denk aan Marseille, Oslo en Florence.

Duurzaamheid is één van pijlers binnen dit merk. Zo is de Hanoi collectie hun eerste collectie van bamboe lampen én de Stockholm lampen zijn hun eerste biologisch afbreekbare model.  Voor elk product dat het merk verkoopt, wordt een boom geplaatst in samenwerking met het Eden Herbebossingsproject. Hiermee bestrijdt het merk ontbossing en stimuleert het herstel van deze bossen voor een positieve sociale impact. 

Officieel dealer van it’s about RoMi verlichting

Ontdek bij lif24 een ruime selectie tafellampen, vloerlampen, wandlampen en hanglampen van Nederlands design. Als officiële dealer hebben wij een directe link met onze leverancier. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hebben wij als één van de eersten de nieuwste collecties online en zijn we altijd up-to-date met onze voorraden. Bestel je bij ons in de webshop, dan profiteer je ook nog eens van gratis verzending in Nederland en België. Als extra service heb je een bedenktermijn van 30 dagen.