DE / EN

Hübsch Interior

Hübsch is een Scandinavisch interieurmerk dat ook in Nederland veel liefde heeft ontvangen. Het merk is met passie voor goed design in 2010 opgericht door Flemming Hussak, Jannie Krüger en Daniel Henriksen. Sindsdien is het merk bijna niet meer weg te denken en geeft je direct een Scandinavische ambiance. Het merk ontwerpt meubels, verlichting en woonaccessoires in een unieke stijl: ontwerpen waar je blij van wordt.  

Het creatieve team in Denemarken houdt altijd vinger aan de pols en ontwerpt kwaliteitsproducten in een eigen, unieke stijl. Er is veel aandacht besteed aan het creëeren van een rode draad door de collecties en tegelijkertijd het implementeren van de laatste trends. Een voorbeeld hiervan is de Herringbone collectie. Deze collectie is gemaakt van natuurlijk eikenhout en fineer met een visgraatmotief. De Herringbone bestaat uit een eet- en salontafel, dressoirs, wandopbergers, een sidetable en een wandkast.

Ook heeft de wereldwijde pandemie een nieuwe kijk gegeven op het design proces. In de laatste collecties van het interieurmerk is er vooral gekeken naar de manier waarop mensen leven en hun meubilair gebruiken. Er is geëxperimenteerd met nieuwe technieken, materiaalcombinaties en is de voorliefde voor kleur op nieuwe manieren verkend. De liefde voor kleur zie je terug in eyecatchers zoals de fauteuil Cherry. Het samenvoegen van twee sprekende kleuren (rood en roze) zorgt ervoor dat het een stoel is dat direct jouw blik vangt. De ronde vormen van de Cherry zorgen daarnaast voor een zachte uitstraling met een uitnodigende blik.

Servicegarantie van Lif24

Lif24 is officeel Hübsch dealer. Dat wil zeggen dat je altijd bij ons terecht kunt voor de laatste collecties en goede service. De producten worden rechtstreeks bij onze leverancier besteld. Mocht er een specifiek product ontbreken, neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij het product alsnog voor je kunnen bestellen tegen scherpe prijzen. Daarnaast profiteer je bij Lif24 van gratis verzending (en retour) in Nederland en Belgie. Ook heb je bij ons een bedenktermijn van 30 dagen.