Persoonlijk & betrouwbaar
Gratis verzending (NL & BE)
Bezorgdag zelf bepalen
Bezorgdag zelf bepalen
Bereikbaar op 085-1303710

DE / EN

House Nordic

House Nordic is een Deens interieurmerk dat in 2017 opgericht is door Henrik Jørgensen. Het merk is in korte tijd uitgegroeid tot een bekend Scandinavisch merk. Verkrijgbaar in maar liefst 27 landen, voornamelijk in Europa. Het merk biedt een brede selectie meubels en woonaccessoires waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hun motto is dan ook niet voor niets: ontworpen om waarde te creëren.

Scandinavisch, met een twist

House Nordic artikelen hebben een minimalistische en/of natuurlijke look waardoor de meubelstukken in elk interieur een mooi plekje verdienen. Het merk maakt veel gebruik van warme kleuren, zoals mosterdgeel, donkergroen, donkerblauw en oudroze. Hierdoor kun je met eenvoudig design alsnog een statement maken. Ook de basiskleuren zie je uiteraard terug. De House Nordic zitmeubelen zijn met name gemaakt van stof, velvet, PU-leer en corduroy. Andere meubels worden gemaakt van onder andere teak- of mangohout, rotan, wicker en metaal. Het materiaalgebruik zorgt er juist voor dat je binnen het merk nog alle kanten op kunt gaan en niet gebonden bent aan één richting of stijl. Het is een Scandinavische stijl, met een twist.

Multifunctionele meubels

Het Scandinvavische merk creërt ontwerpen multifunctioneel zijn. Nieuw in het assortiment en multifunctionele parels zijn de Turup poef en Watford halbank. Beide modellen hebben opbergruimte, waardoor je in een handomdraai een opgeruimde kamer hebt en spullen snel uit zicht hebt. Ook de Firenze hoekbanken hebben een doordacht ontwerp. Deze banken hebben namelijk een verwisselbare hoek. Het hoekdeel kun je eenvoudig loskoppelen en links of rechts plaatsen. Dit is ideaal wanneer je van opstelling wilt wisselen of meer ruimte wilt creëren in de woonkamer. 

Bestel vandaag nog jouw House Nordic favorieten in de webshop en profiteer van gratis verzending in Nederland in België. Ook krijg je bij lif24 een bedenktermijn van maar liefst 30 dagen. Lif24 is officieel House Nordic dealer. Dat wil zeggen dat je bij ons altijd terecht kunt voor de laatste collecties en goede service. Wij bestellen onze producten rechtstreeks van de leverancier. Voor vragen over onze producten, levertijden en service neem je contact op met onze klantenservice. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.